Corva de creixement nens i nenes

 A Creixement infantil

Les corbes de creixement s’empren per comparar l’alçada, el pes i la mida del cap del seu fill davant de nens de la mateixa edat.

Les corbes de creixement poden ajudar tant a vostè com a proveïdor d’atenció mèdica a fer-li un seguiment al seu fill a mesura que creix. Aquestes corbes poden subministrar un advertiment oportuna que el seu fill té un problema de salut.

Les corbes de creixement es van desenvolupar a partir d’informació obtinguda mesurant i pesant a milers de nens. A partir d’aquestes xifres, es va establir el pes i l’estatura mitjana nacional per a cada edat i sexe.

Les línies o corbes en les taules de creixement diuen quants altres nens als Estats Units pesen una certa quantitat a certa edat. Per exemple, el pes en la línia del percentil 50 significa que la meitat dels nens als Estats Units pesa més d’aquesta xifra i que la meitat d’ells pesa menys.

QUÈ MESUREN LES CORBES DE CREIXEMENT

El proveïdor del seu fill mesurarà el següent durant cada consulta del nen sa:

Pes (mesurat en unces i lliures o grams i quilograms)
L’estatura (mesura mentre estan ficats al llit en nens menors de 3 i estant de peu en nens majors de 3)
El perímetre cefàlic, una mesura de la mida del cap que es pren embolicant una cinta mètrica al voltant de la part posterior del cap per sobre de les celles

Descarregar corves de creixment en pdf.

Últimes publicacions